Despre Noi

Compania AWAK operează pe piaţă, din anul 1999. De atunci ne-am specializat în producţia de trape de fum şi luminatoare. În Iunie 2005, AWAK a facut un acord de capital cu ICOPAL S.A. pentru un parteneriat de afaceri. De atunci, AWAK Sp. z o.o. operează sub numele de Icopal - Awak. Scopul acestui parteneriat este să oferim o gamă variată de produse pentru toţi partenerii de afaceri din domeniul de siguranţă la incendii şi să ne îmbunătăţim constant serviciile oferite.

firma

Mutarea producţiei în noul complex din Buk, de lângă Poznan, este în strânsă relaţie cu planurile de dezvoltare ale companiei. Capacitatea de producţie a noii locaţii, ne permite să facem investiţii auxiliare în utilaje, cu scopul de a ne extinde gama de produse. Încărcarea rapidă şi convenabilă este asigurată de catre două docuri de încărcare. Încărcările şi livrările de produse se realizează din încăperea principală a depozitului creeat cu scopul de a stoca comenzile finalizate.

Modernizările utilajelor și îmbunătaţirile aduse procesului de producţie, precum şi relocarea unităţii de producţie au următoarele avantaje:

 • Creşterea capacităţii de producţie
 • Utilaje avansate - utlaje pentru procesare metalică şi termoformare - care permit alinierea procesului de fabricaţie la nevoile clientului
 • Abilitatea de procesare proprie a metalului si aluminiului - timp mai mic de producţie
 • Îmbunătăţirea constantă a calităţii produselor
 • Sistem de control al calităţii imbunătăţit
 • Timp de livrare mai scurt
 • O gamă de produse mai largă

Echiparea departamentului de producţie corespunde celor mai înalte standarde tehnologice europene. Experienţa şi calificarea personalului din fabrică garantează utilizarea optimă a utilajelor de producţie.

despre-1

Dezvoltarea companiei noastre a fost posibilă datorită politicii de investiţii a grupului ICOPAL, grup din care AWAK a devenit parte în a doua jumătate a anului 2005. Acest lucru ne-a deschis noi pieţe pentru produsele noastre în întreaga Uniune Europeană si în Europa de Est.

AWAK a devenit un angajator important pe piaţa locală. Credem că avem posibilitatea să ne dublăm numărul de angajaţi în scurt timp. Compania face investiţii atât în utilaje cât şi în uneltele necesare departamentului de vânzări.

Icopal - Awak este o companie în care se poate avea încredere în oricre problemă legată de iluminarea, ventilarea şi evacuarea fumului din clădiri. Produsele AWAK instalate în acoperişul tău îţi garantează siguranţă şi confort pentru utilizatorii clădirii.

despre-2

  telefon

  + 40 269 229 995

   

  office_ro@bmigroup.com  

   

   

   

   

  brosura_right Descarcă brosura

  Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici